O. E. Hagen

Om oss

Olav Erik Hagen AS Dykkerfirma

er stasjonert med kontor i Stryn og Kristiansand. Vi har flere års erfaring som undervannsentreprenør med ulike typer arbeid under vann, både langs kysten og i innlandet.
Vi startet som eget firma i 1991, og i løpet av alle disse årene har vi utført arbeid for større og mindre oppdragsgivere på østlandet og vestlandet.

Med vår plassering i Stryn og Kristiansand har vi rask og enkel tilgang til de fleste områdene i sør-Norge. Utstyret og arbeidsopplegget vårt er basert på at vi skal være fleksible til å kunne takle de fleste utfordringer innen arbeidsdykking.
Vi disponerer dykkerutstyr til både lett og tungt arbeid under vann. Dette inkluderer, blant annet, video/fotoutstyr til inspeksjon og overvåking av dykkeroperasjoner. Firmaet eier også fjernstyrte miniubåter (ROV). For en mer detaljert oversikt, gå til linken utstyr.

Våre tilsette har sertifikat for sprenging under vann og for inspeksjon av stål- og betongkonstruksjoner under vann, CISWIP 3.1 (insp. av oljeinstallasjoner).
Dykkerarbeid i vår regi blir alltid utført etter gjeldende regler fastsatt av Arbeidstilsynet.

I forbindelse med at Olav Erik Hagen AS Dykkerfirma jobber mye for kraftselskap, har firmaet i 2008 pre-kvalifisert seg i Sellihca, som er en kvalifikasjonsordning som brukes av ledende energiselskap i Norge og Sverige.

Et eksempel på hva vi kan gjøre kan du se her:


Vi stiller oss til disposisjon for rådgiving og er interesserte i å regne på alle typer arbeid under vann.

Håpar de finner dette interessant og tar kontakt med oss!
Olav Erik Hagen AS
Grandevegen 21
6783 Stryn
Tlf.: 91 77 66 63
Mob.: avd. Kristiansand 97 09 79 09
post@oehagen.no
Olav Erik Hagen AS Grandevegen 21 6783 Stryn - Tlf. 91 77 66 63 - Epost post@oehagen.no