Om Olav Erik Hagen AS

Olav Erik Hagen AS er et dykkerfirma som har hovedkontor i Stryn og med avdelinger i Kristiansand og Bergen.​
​Med oppstart i 1991 og stifting i 1993 har firmaet mange års erfaring som undervannsentreprenør. Ved hovedkontoret i Stryn sitt administrasjonen for bedrifta,  her har vi  og verkstad og lager for det meste av utstyret som vi opererer med.

Firmaet har svært god stabilitet også med tanke på alle våre ansatte. Vi utvikler oss og tilfører stadig ny kompetanse gjennom fortløpende og oppdaterende kursing i vår bransje. Dette er helt nødvendig for å være konkurransedyktig i et moderne marked som vi opererer i.  

Dykkerarbeid i vår regi blir alltid utført etter gjeldende regler fastsatt av Arbeidstilsynet. Firmaet utfører også arbeid i henhold til Norsok U-103, og er prekvalifisert i DNV-GL Veritas, Sellicha, StartBank og Nexans. 

Fordelingen vår av erfarenheit i ledelsen og arbeidskapasiteten på byggeplass har vist seg å gi gode og varige relasjoner mellom oss og oppdragsgivere. De fleste av våre dykkere er dykkeledere som kvalitetsikrer og utfører våre operasjoner i henhold til det norske regelverket og (ikke minst) kunders standarder og preferanser. 

Dykkertjenester omfatter rådgiving, planlegging og utføring. Vi har erfarne ansatte sertifisert for sprenging under vann, og inspeksjon av stål og betongkonstruksjoner. Vi utfører sveising, brenning, forskaling, ROV-inspeksjon av vannfylte tunneler og rør i tillegg til andre inspeksjoner og lett konstruksjonsarbeid. Tunneler inspiseres inntil 6 km fra entringspunkt og med dybderate 1000 m. Komplett 3D-modell leveres ilag med Norconsult som vi har et samarbeid ilag med. Rør fra 600 mm diameter inspiseres inntil 2 km med dybderate 600 m. 

Vi tilbyr også posisjoneringstjenester og bunnkartlegging både i vann og i sjø. 

Med vårt mobile utstyr har vi lett tilgang til hele landet, og tar også på oss oppdrag i utlandet. Vi tar oppdrag fra kysten, til innlandet, i høyfjellet, samarbeider med kraftbransjen, offentlig infrastruktur, entreprenører, kommuner, vegvesen, ferjeselskaper,rederier og andre kundegrupper.