OM OSS - O.E. Hagen AS

Go to content
OM OLAV ERIK HAGEN AS
MANGE ÅRS ERFARING SOM UNDERVANNSENTREPRENØR
Olav Erik Hagen AS er et dykkerfirma som har hovedkontor i Stryn og med avdelinger i Kristiansand og Bergen.​ Med oppstart i 1991 og stifting i 1993 har firmaet mange års erfaring som undervannsentreprenør. Ved hovedkontoret i Stryn sitt administrasjonen for bedrifta,  her har vi  og verkstad og lager for det meste av utstyret som vi opererer med.

Firmaet har svært god stabilitet også med tanke på alle våre ansatte. Vi utvikler oss og tilfører stadig ny kompetanse gjennom fortløpende og oppdaterende kursing i vår bransje. Dette er helt nødvendig for å være konkurransedyktig i et moderne marked som vi opererer i.
ERFARENHEIT I LEDELSEN
Dykkerarbeid i vår regi blir alltid utført etter gjeldende regler fastsatt av Arbeidstilsynet. Firmaet utfører også arbeid i henhold til Norsok U-103, og er prekvalifisert i DNV-GL Veritas, Sellicha, StartBank og Nexans. Fordelingen vår av erfarenheit i ledelsen og arbeidskapasiteten på byggeplass har vist seg å gi gode og varige relasjoner mellom oss og oppdragsgivere. De fleste av våre dykkere er dykkeledere som kvalitetsikrer og utfører våre operasjoner i henhold til det norske regelverket og (ikke minst) kunders standarder og preferanser.
RÅDGIVING, PLANLEGGING, OG UTFØRING
Dykkertjenester omfatter rådgiving, planlegging og utføring. Vi har erfarne ansatte for utførelse av de fleste dykkeoperasjoner innen anleggsdykking, vi har dykkere som er sertifiserte for sprenging og har utført utallige inspeksjoner av stål og betongkonstruksjoner. Vi utfører sveising, brenning, forskaling, ROV-Inspeksjoner av vannfylte tunneler og rør i tillegg til andre inspeksjoner og lett konstruksjonsarbeid. Vi har god erfaring inne rørlegging i vatn/sjø og har lagt rør.
Back to content